tiistai 2. lokakuuta 2012

Elämä kulkee, mutta välillä liian nopeasti

E ssi: Nonni, päätin nyt sit päättä ikuiksia kestäneen postaustaukoni ja ehkä muidenkin. Teen tän postauksen (ehkä?) helpoiten elikkäs kännykälläni.. joo, tiedän että laatu ei ole samaa kuin tietokoneella, mutta elämä on! Muttamutta asiasta toiseen. Koulu on jo alkanut aikoooja sitten ja meijän jaksokin kerkes vaihtua!!! Vitsit, kun aika on taas menny nopeasti. On kouluun aina ihan okpalata , mutta kun se ärsytävä koeputki alkaa, no sitä on sitten hieman vaikeempaa kestää! Kaikkeen tähän koulustressiin ja väsymykseen auttaa ihanat kaverit, suklaa, rentouttavat viikonloput ja MUSIIKKI!! Ei, oikeesti miten pärjäisin ilman musiikkia? Se on kolmasosa mun koko tän hetkistä elämää. Viikonloppuna olis nyt tiedossa eka lauantaina koulun syysmarkkinat. Siitä sitten kaupungille ja Oonalle yöks, missä me krebataan!! Party Rock :) Ootan v-loppua kyl ihan sikana. Toivottavasti tulee olee kivaa with Siiri, Venla, Meri & Oona! Syyslomalla olis tarkotus sit suunnata kohti Istanbulia perheen kanssa. Aah, lämpöä ja ulkomaailmaa!! Tos oli kyllä nyt toosi paljon tekstiä, mutta jos joku sen nyt jakso vielä lukeakkin niin mikäs siinä :) Tässä on nyt joku random kuva, kun jonkun tänne kuitenkin halusin laittaa. En nyt tiedä miten se pääsee/tulee läpi mutta toivotaan parasta. Laatu on sitten instagramin ja siitä ei sitten paljoa puhuta!! Saa muuten seurata mua ig:ssä, elisezz!

maanantai 20. elokuuta 2012

Pysy aina pikkuveljenä ja lintuna









Musiikkileiri, sukujuhlia, PAALJON kaakaota, suorat hiukset (?), sulonen pikkuveikka, hengailuu pelottavalla pellolla ja taivaallista kuusenkerkkä limonaatia :)

maanantai 23. heinäkuuta 2012

Stockholm

Kuvia Tukholmasta :)


















Ladurée, ehkä maailman paras paikka. Ainakin parhaat Macaronsit. <3 
Ei ehkä halvimmasta päästä, ostin 8 pakkauksen 20 e?
Mutta siellä hienompi rasia maksaa myös enemmän :)










<3:Venla



lauantai 19. toukokuuta 2012

Kun tajuaa jotain, minkä olis voinut tajuta paljon aikasemmin











Kesä on täällä. Nyt se on täällä, tajusin sen vasta nyt. Ompas kiva, kun kesä tuli. Oon myös pikku hiljaa ruvennu tajuumaan, että mulla on oikeesti 5 koulupäivää jäljelleä. 
Kuvat ovat nyt tarkempia, kuvasin ne kymmenen kertaa paremmalla kameralla, voisin ehkä vähän panostaa ja kuvata sillä useammin. Se vaan painaa niin hemmetisti, että niska tulee kipeeks. ;) No, mutta eipä mulla muuta. Noi kuvat on kyllä aika paljon parempia, jos ne järkkärillä kuvaa. Vai?

<3: Venla

perjantai 18. toukokuuta 2012

Essi, always late..


Aluksi, oon siis blogin neljäs jäsen, joka ei ole tänne siis kerennyt kirjoitella... Nimi on Essi. En ymmärrä miten nää kolme muuta ihmistä (Sipe, Venla, Meri) saa kaikki koulutyöt tehtyä hetkessä, kun muilla niihin menee viikkoja. En ole vielä edes esittelypostausta tehnyt. Noh, nyt se sitten tulee, I hope you like it!

Tutustuin aluksi parhaiten Meriin joka houkutteli mut niiden korisjengiin. Se oli jo siinäkin vaiheessa ihan intona lajista. Siitä sitten edettiin ja aikaisemmista postauksista voi lukea, että Meri tuli hyvin toimeen Venlan kanssa ja oli siis taas lähes Merin ansiota, että Venla aloitti koriksen.
Siirillä ei ollut ketään erityista parasta kaveria koulussa, vaan se oli lähes kaikkien kanssa. Itse olin kolmannella mun vanhojen koululaisten kanssa.


Minä 10v. ja rakas veljeni 8v.



Minä ja ihana rakas serkkuni Ella Espanjassa Hiihtolomalla
Nyt juuri tällä hetkellä omistan mielestäni maailman parhaat kaverit, joita ilman en voisi elää. Myös musiikki on toooooodella tärkeä osa mua. Lähinnä mun musamaku menee tämän hetkisten hittejen mukaan, mutta kyllä mä jaksan silti kuunnella niitä viime kesän lemppareita.. Tyylini, jaa no, tykkään aikas paljon korkeavyötäröisistä hameista ja merihenkisistä villatakeista yms., mutta toki löytyy vaatekaapista muutakin. 
Tyksin kans paljon liikunnasta, huvistä leffoista, kynsien lakkailusta  ja herkuista, naaamm :)
Oma veljeni, Jaakko on mulle ihan hirmuisen tärkeä. Jotkut ns. vihaa sisaruksiian, mä kyllä voin suoraan sanoa, että mä rakastan mun pikku Jaakkoa! 

Meillä oli HIEMAN tylsää automatkalla Jaskan kanssa, joten päätettiin räpsiä jotain todella järkeviä kuvia!!


Tuntuu oudolta, kun huomaa lentsikassa ollessaan, että pilvien keskellä näkyy tulivuoren huippu.

    

Essi :)