lauantai 19. toukokuuta 2012

Kun tajuaa jotain, minkä olis voinut tajuta paljon aikasemmin











Kesä on täällä. Nyt se on täällä, tajusin sen vasta nyt. Ompas kiva, kun kesä tuli. Oon myös pikku hiljaa ruvennu tajuumaan, että mulla on oikeesti 5 koulupäivää jäljelleä. 
Kuvat ovat nyt tarkempia, kuvasin ne kymmenen kertaa paremmalla kameralla, voisin ehkä vähän panostaa ja kuvata sillä useammin. Se vaan painaa niin hemmetisti, että niska tulee kipeeks. ;) No, mutta eipä mulla muuta. Noi kuvat on kyllä aika paljon parempia, jos ne järkkärillä kuvaa. Vai?

<3: Venla

perjantai 18. toukokuuta 2012

Essi, always late..


Aluksi, oon siis blogin neljäs jäsen, joka ei ole tänne siis kerennyt kirjoitella... Nimi on Essi. En ymmärrä miten nää kolme muuta ihmistä (Sipe, Venla, Meri) saa kaikki koulutyöt tehtyä hetkessä, kun muilla niihin menee viikkoja. En ole vielä edes esittelypostausta tehnyt. Noh, nyt se sitten tulee, I hope you like it!

Tutustuin aluksi parhaiten Meriin joka houkutteli mut niiden korisjengiin. Se oli jo siinäkin vaiheessa ihan intona lajista. Siitä sitten edettiin ja aikaisemmista postauksista voi lukea, että Meri tuli hyvin toimeen Venlan kanssa ja oli siis taas lähes Merin ansiota, että Venla aloitti koriksen.
Siirillä ei ollut ketään erityista parasta kaveria koulussa, vaan se oli lähes kaikkien kanssa. Itse olin kolmannella mun vanhojen koululaisten kanssa.


Minä 10v. ja rakas veljeni 8v.



Minä ja ihana rakas serkkuni Ella Espanjassa Hiihtolomalla
Nyt juuri tällä hetkellä omistan mielestäni maailman parhaat kaverit, joita ilman en voisi elää. Myös musiikki on toooooodella tärkeä osa mua. Lähinnä mun musamaku menee tämän hetkisten hittejen mukaan, mutta kyllä mä jaksan silti kuunnella niitä viime kesän lemppareita.. Tyylini, jaa no, tykkään aikas paljon korkeavyötäröisistä hameista ja merihenkisistä villatakeista yms., mutta toki löytyy vaatekaapista muutakin. 
Tyksin kans paljon liikunnasta, huvistä leffoista, kynsien lakkailusta  ja herkuista, naaamm :)
Oma veljeni, Jaakko on mulle ihan hirmuisen tärkeä. Jotkut ns. vihaa sisaruksiian, mä kyllä voin suoraan sanoa, että mä rakastan mun pikku Jaakkoa! 

Meillä oli HIEMAN tylsää automatkalla Jaskan kanssa, joten päätettiin räpsiä jotain todella järkeviä kuvia!!


Tuntuu oudolta, kun huomaa lentsikassa ollessaan, että pilvien keskellä näkyy tulivuoren huippu.

    

Essi :)

torstai 17. toukokuuta 2012

Too fast for live

Heipadei ja sorry postaustauost!
Mihin tää kaikki aika menee? Kohta oon jo mummon istumassa jossai kuitilla ja aattelen niitä vanhojahyviä aikoja. Äääk! Nooh anyway oon ollu täs  lähiviikkoin turus (naantalis) kattoo broidin turnausta ja äitienpäivä vklopun olin ihan kotona.

Eilen Venla tuli meillee yökylää ja se sit pääty siihe, että läheteltii kaikille jotaiiha jäisii viestei keskellä yötä! Oli tositosi kivaa, katottiin Horrible Bosses, pelattii pesist + korista, syöti FroYo Jobotissa, pelatti Monopolyy, syötii hampparei karkkii, jätskii ja tänään aamupalaks lettui ♥

Sunnuntain olis luvassa sitte streetbasketii sykil seurankaa ja maanantain koulujenvälist streettii (;
Nyt isken tähän parit köökkökakat kuvat ja voi elämä mä toivon ja rukoilen, että suomi voittaa. Katotaa pystynkö ees kattoo sitä ku jännittää nii paljo!

naantli hoods




ne voitti sit kultaa ♥

äitienpäiväkattaus
xoxo Merz
p.s Mul on enää 5pv kouluu kun, mennään venlan ja sininkaa sellaselle leirilkle vikalla kouluvikkolla! JEE ♥

Mirabilandia

Vika italia-postus lähtee nyt!
Tiistai
Hyvästeltiin partsikamut aamulla haikeesti ja lähettiin aamupalalle. Oli tylsää, kun kaikki muut joukueet oli jo läöhtny ja oltiin sitte iha yksin ): aamupalan jälkeen Saila teki meille hienja lettejä ja lähettii Mirabilandiaa! Se on siis yks euroopan hienoimmista huvipuistoista ja siel on euroopan hurjin vuoristorata! Meiät jaettiin kolpmeen eri ryhmään: hurjapäihin, keskiväliin ja karusellityyppeihi. Mä ie olin hurjapäis, koska rakastan kaikkii pahoi laitteita! hurjapäis oli mun lisäks Essi, Sini, Venla, Tepa, Gloria ja Laila ja Marika oli meiän ns valvoja. No lähettii sitte kiertelee ja oli kyl kivaa! Tosin siin loppuvaihees mua alko heikottaan ihan hirveesti ja mahas kiersi ja kaikkee. Luulisin et se ei johtunu niisä laitteista, vaan siitää, ku syötiin sellasta ihan sika outoo mäkkiruokaa, jonka jälkee mulle tuli tosi paha olo ):

partsi ♥

respektii sailalleee (;

matkal


siel se on siel se ooooon!!

hihi



Glortsuuu ♥ nellal menee lujaa tuol takan XD

pakollinen peilikuva

ruokaa odotellaa


pahaa pirtlöö :S


käynti euroopan hurjimpaa vuoristorataa


jos tiiätte sen MOTO G:n särkäs joka kiihdytäää "nopeesti", nii se ei oo
mitää verrauna tähän, toi kiihdytti 10kertaa nopeemmin SUORAAN TOHON SILMUKKAAN
love it ♥


PHOBIA
toi oli NIIIN pelottava, sellanen kauhutalo missä kuljettii jalan, ja
veriset tyypt tuli tökkii sua moottorisahoil ym.

Mentii Mirabilandian jälkeen shoppailee, oliha siel iha kivoi kauppoi ja ni, mutta kun mulla oli ihan sairaan paha olo! Ei tullu mieleenkää kaivaa kameraa laukusta ku vaa ryydyin siel käytävillä! Oli kuitenki pakko ostaa pari toppii, ku halvalla sai XD

Mentiin sittetakas tyhjälle eurocampille, ja heiteltii, pkattii ja laitettii kasvonaamioit!

heitelyy vikana iltana :'(

by Venla


laitetii tollasii kasvonaamioi :D
 Keskiviikko
Keskiviikkona oli sit lähdön aika ja surulliiiist :( Täs pari picksii

busa

Eväin Milkaa ofkoors



Haluisin ny kiittää teit kaikkii ihanii sykkitytsyi jos tätä luette, ootte mahtavii ja TOI MATKA oli jotain nii kivaa! Love you, Meri ♥

tiistai 15. toukokuuta 2012

Maailma on kaunis









Äitienpäivä oltiin mökillä, ensimmäinen kuva ja auringonlasku kuva sieltä. Kuvailin teille kaiken värisiä vuokkojakin. HUOM! Keltavuokko on harvinainen. :) Juu, ja tänään oli kymppi painotteinen päivä. Yritän takoa päähäni nyt noita vero prosentteja sun muita. Mut mua väsyttää ja matikka tuntuu heprealta. 

<3: Venla

ps. pikkuveljeni on kaikkeista söpöin :)

torstai 3. toukokuuta 2012

Italy in pictures

aluks haluun pyytää anteeks tätä taukoa mikä mulla on ny ollu.. mut joo italia kuvissa tuleeki tässä.kuvat menii nii sekasi ku mahollist pyydän sitä anteeks..
nella ja tepa

ekast pelist

tääki on ekast pelist

joo bussi sekoiluu

buussii..

joo..

savuttiin just italiaan..

koneessa..

maisemaa..

merionniinhot.com

glooria gangstaa

huvipuisto

NUTELLAA!!

bean iso hattara.. :))


joo siin oli ny jotai.. kamera jäi aina huoneesee ja kuvii tuli vähän.. kivaa oli, haluun takas!!:))

löövv: sipee:)