tiistai 1. toukokuuta 2012

Canestro!! Errore...

Heyy! Lisää italiaaaa(:
Sunnuntai
Mulla ei oo tästä päivästä YHTÄÄN kuvaa, miten näin on päässy käymää??!! Mut sunnutain oli aamul peli joka voitettii yhel pistel jeeee!! Ja päivällä oli joku 5h tauko pelien välissä, jotka toiset käytti nukkuen ja toiset... jotain muuta tehden. Toinen peli hävittiin sitte aika reilusti mut eihä siinh mitää:D No toka peli oli ollu aik myöhää ja ku lähettii, sato ihan ku esterin perseestä että oli kiva siinä sitte. En muista kauheesti illast mitään... Yks juttu oli kuitenki se ku me vähä riideltii meijän partsinaapureiden kaa ja paiskattii niiden ovee täysii nellan kengäl... No mentii sit 5 min pääst kyselee, että missä se kenkä ois. No he olivat kuulkaas heittäneet sen ulos 3 kerroksen ikkunasta. Yeah. Ulkona sato edelleen ku esterin... no sieltä. Minä ja joku (sori ewn muista kuka se oli) mentii hakee se sielt.

Maanantai
Vika turnauspäivä!! Saatii herää ah nii myöhää ja lönköteltii aamupalalalllllee. Aamupalan jälkeen käynnistyi tehtävä nimjeltään auringonotto. Mä en jaksanu sitä ku vajaan tunnin ja lähin lenkille joka oli toosi pieni lenkki... (ja tää ei oo sarkasmil) Heiteltiin taas meijän partsin vieressä olleiden kaa tiputusta ja sit lähettii taas syömäää paskaa pastaa.

Oltais haluttu mennä taas heittelee, mutta kaikki vanhemmat kielsi sen ettei me saatais jotai auringonpistosta... Mentii sitte meijän huoneisiin tekeen lettejä. Huomattiin huoneessa, että kappas vain, Gloria on vienyt sängyn parvekkeelle. No raahattiin sinne pari muutaki sänkyy ja tehtii letit auringos.

Yhtäkkii Deeqa vaa juoksee sillee kiljuen tuolla. Oli käyny sillee että joku oli koputtanu huoneen oveen ja deeqa oli menny avaan. Sitt siin oli ollu joku farkkutakkinen papparainen ja se oli alkanu avaan housui. No Dequ oli stte varmaa läimässy sen oven kii. Vähän ajan päästä sini oli ollu vaihtaa vaatteit ja se ovi ei ollu lukossa. Niise tyyppi oli avannu sen oven raolleen ja vähä kurkkinu. Jees. No se saatiin kai sitte häädettyy sieltä ja me lähettiiin koko turnauksen vikaan peliin.

Peli ei ollu mitää parasta vaan se oli aika passiivista ja tyhmää, hävittiin se jollai 10 pinnal. Oli thmä päättäää turnaus sellaseen peliin.

Pelin jälkee menti sitte taas laittautuu ja syömään. Sitten alko viralliset bileet. Eli me hengailtii koko ilta niiden meijän vieres olevien poikien kaa ja ne oli iha pashkoi puhuu enkkuu, mutta mitäpä tuosta.






xoxo, Merzz(:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti