sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Ciao Bella

Heheh lol nyt tulee lisää Italia postauksii :DD
LAUANTAI
Herättiin aika väsyneinä, koska oltiin tultu hotellille niin myöhään. Hipsittiin sortseissa aamiaiselle, joka oli sellanen perus(: Aamupalan jälkee leikittii jtn random leikkei pihalla ja sit lähetii shoppingshoppailee<3<3

Euromarket oli eka mihin törmättii. Jotkut osti sieltä vähemmän, ja jotkut enemmän... Suosituimpia olivat euron maksavat kynsilakat. Laadusta ei sitten puhuta -.- No sen jälkee kierreltii siellätäällä ja mentii ranalle heiluu. Mahto italialaiset kattoo siel meitä sortseis heilumas ja vedes kahlaamas, ku niil itellää oli toppaliivei ymsyms. +20 on niille talvi (: Löydettii yks magee pelimesta josta pelailtiinki joku puol tuntii (?) korispelii. Heehheh ei kyl mitää voitettu paitsi jotai random naruja (y)
Nköalaaa

Asuuu(:

Converse taivas

Toi minttu ois jees <3<3

Sykki t99-00

Ilmeel mennää(;

Söpöt(:

Balleriinaas

Mä sanoin nellalle "näytä viralliselta!"

Lagiset(;
Street wiew

Joo shoppailun jälkee palattii hotelille ja ooteltii ruokaa. Ja sit ku ruoka vihdoin tuli se oli sellanen vauvan annos:D jäi nälkä): Ruuan jälkee ooteltii dösää joka veis meijät eurocampille ja sitte tosi italialaiseen tyyliin se oli tietty myöhässä. No ei se paljoo häirinny, ku ehittiin kuitenki asettautuu sitte taloks sinne eurocampille iha hyvin.

Eka peli oli jotai vaaleenpunapaitasii italialaisii vastaa. Oltiin jäässä ja hävittii 9 pinnaa. Kiva ku pelattiin ylipomppival kumisel minipallol isoihi koreihi ? Italialaiset on oooooutoi. No marika veti meille palauttavan lenkin ja venlan daddy niille jotka ei pelannu (meil oli sellane lepuutussysteemi) rankan intervallin.
Ruuan odotusta

Ruuan odotusta vol 2

Ruoka......

Suoomi finnnland

@eurocamp
 Lenkkien jälkee käytii suihkus ja mentii syömää mitäs muutakaa ku PASTAAAAA. Se oli hyvää(: Sitte valmistauduttii discoo. Kiva ku mä ja sini vaa iha lallalei meikkailtii veskis ku joku tuli huutaa: DISCO ALKAA 10 MINAN PÄÄSTÄ!! Me vaa oltii sillee että: voihan muna ja laitettii nopee hiukset minassa ja juostii täysii alas. No alhaal kaikki meijän jengiläiset pelaa jotai tiputust ja chillailee. Sitte ne sano että disco alkaa 2h päästä. NO KIVA. Mentii sitte mukaa siihe tiputuksee.

Sitte alko säpinä. Siihe meijän tiputuksee tuli jotai poikii huutelee ja näi. Mulla tuli yhes vaihees kuuma ja menin ottaa mun hupparii pois, nii ne alkoo viheltää...? Öö okei olihan mul viel iha paita pääl ja ei ees näkyny läpi? No joo mutta sinist kehkeyty niiden suosikki ja se yks tuli vaa kättelee sinii... :D:D Jotai muit poikii tuli sitte kans tiputuksee ja me oltii siinä monta kierrosta. Yhtäkkii mä huomasin, että sen kentän katsomot oli IHAN TÄYNNÄ. Italialaisii. Lähinnä poikii. Ja kaikki huus Sinille <3 Oltii sitte aikas poikki ja mentii jillailee huoneesee. Ei me siellä kauaa jaksettu olla, joten mentii takas ulos. Sitte siitä kehkeyty sellane tilanne että me ja jotkut pojat oltii tosi lähellä ja kaikki oli vaa sinin ympäril pyytää jotain facei ja tällee. Hahah nauran ku niillä oli iha surkee englanti ja ku mä snaoin sinille suomeks jotain että: älä anna sun puhelinnumeroo, nii ne alko taputtaa. Wtf?? Ja kaikil sama juttu, jos vaik bea sano jotai sinille nii ne taputti ja heitti ylävitosii... No ne alkoo kysyy kaikkee treffeist ja näi ja sitten yks tyyppi kysy siniltä, että tykkääkö sini siitä. Sini sano en tiiä. Sitte se yhtäkkii kysy sailalt sielleee i love u, do u like me!!?? Öö siis täh? Ne oli outoi. No me lähettii sitte kattoo et oiskoha se disco siellä ja ne sano että puol tuntii. Me oltii jo valmiiks tunni myöhäs. Ei yhtää huonot järjestelyt tai mitää(; Päätettii sitte mennä nukkuu. Koko yö oli ihan kauhee melu ja kuulu jotai v'tun atentzioone atentzioone juttuja 24/7. Ei siis kauhee hyvin nukuttu, mutta oli iha MAHTI PÄIVÄ täynnä kaikkee <3<3<3<3
Joka päivä tota samaa, mut eihä siin mitää(;

Hottikseeeet<69
 xox Merz
p.s kuvat lagitti ja siks tää teksti on´ihan kakkaa ku en jaksa tätä bloggeriii
pps löysin mun koneelt mun vanhan päiväkirjan!!!! se on paaaraaash, joten varmaa pätkii siitä tulee tänne(:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti